Masz babo placek! Czyli jak dekorować wypieki, by móc nazwać je „tortem”? W XXI wieku każdemu Cukiernikowi marzy się, aby jego dzieło zostało poniesione na szczyt przez milionowy zasięg mediów społecznościowych. Popularność hasztagów w stylu #foodporn czy #foodgasm wskazuje nie tylko na zaangażowanie twórców słodkości, ale i ich odbiorców, którzy skrzętnie fotografują swoje cukrowe zdobycze [...]
Robienie tortów, to Twoja pasja i pragniesz przekuć ją w dochodowy słodki biznes? Warto się do tego odpowiednio przygotować, aby uniknąć w przyszłości "gaszenia pożarów". Zanim jeszcze udasz się do urzędu skarbowego po wpis do CEiDG, zadbaj o kilka elementów, które otworzą drogę do nowej przygody. Wiemy jak ciężko jest zacząć, kiedy jest tyle do zrobienia. [...]
Odpowiednie pudełka na ciasto to zazwyczaj ostatni element układanki, który składa się na zadowolenie klienta i pozwala na zachowanie wypieków w stanie nienaruszonym podczas transportu. Zadanie z pozoru proste, ale bardzo szybko weryfikowane przez rzeczywistość. Podczas wyboru opakowania warto wziąć pod uwagę kilka czynników, takich jak: rodzaj tworzywa z którego jest wykonane, gramatura papieru, sposób składania [...]
Czy chcesz usunąć Twoje konto?
Twoje konto oraz wszystkie Twoje dane osobowe zostaną bezpowrotnie usunięte co uniemożliwi nam już obsługę Twoich przeszłych jak i przyszłych zamówień. Czy jesteś pewna/pewny?