Podkłady pod torty - Okrągłe
Okrągłe podkłady pod torty są nieodzownym elementem wykorzystywanym w cukiernictwie, solidna podstawa, to nie tylko bezpieczeństwo wyrobów cukierniczych, ale jednocześnie elegancki element dekoracyjny. Podkłady występują w kolorze białym i złotym, we wzorze klasycznym (gładkie brzegi) lub karbowane.
Najczęściej produkowane z tektury litej, dodatkowo laminowanej warstwą ochronną (polietylenem), która chroni karton przed wchłanianiem tłuszczu i wilgoci. Średnice podkładów są kompatybilne z opakowaniami cukierniczymi i dodatkowo wzmacniają ich podstawę.
Gramaturę podkładu dobiera się w zależności od ciężaru tortu lub ciasta, na lżejsze wypieki wystarczą podstawy o gramaturze 1050 gsm, wszystkie cięższe wyroby udźwigną podkłady o gramaturze 2000 gsm (3 mm grubości).
Wyświetlanie wszystkich wyników: 11
-
Biały cienki podkład pod tort – ø30 cm
900 w magazynie
-
Gładki gruby złoty podkład pod tort – ø30cm [3mm]
75 w magazynie
-
Gruby tekturowy podkład – ø30 cm (Perłowy)
615 w magazynie
-
Gruby tekturowy podkład – ø30 cm (Srebrny)
400 w magazynie
-
Gruby tekturowy podkład – ø30 cm (Złoty)
1385 w magazynie
-
Gruby złoty podkład pod tort – ø30cm [3mm]
1255 w magazynie
-
Podkład pod tort – Styrodurowy – Błękitny – 30cm [20mm]
91 w magazynie
-
Podkład pod tort – Styrodurowy – Perłowy – 30cm [20mm]
53 w magazynie
-
Podkład pod tort – Styrodurowy – Różowy – 30cm [20mm]
91 w magazynie
-
Podkład pod tort – Styrodurowy – Złoty – 30cm [20mm]
36 w magazynie
-
Cienki złoty podkład pod tort – ø30 cm
Chwilowo brak w magazynie.
Zamów powiadomienie