Podkłady pod torty - Okrągłe
Okrągłe podkłady pod torty są nieodzownym elementem wykorzystywanym w cukiernictwie, solidna podstawa, to nie tylko bezpieczeństwo wyrobów cukierniczych, ale jednocześnie elegancki element dekoracyjny. Podkłady występują w kolorze białym i złotym, we wzorze klasycznym (gładkie brzegi) lub karbowane.
Najczęściej produkowane z tektury litej, dodatkowo laminowanej warstwą ochronną (polietylenem), która chroni karton przed wchłanianiem tłuszczu i wilgoci. Średnice podkładów są kompatybilne z opakowaniami cukierniczymi i dodatkowo wzmacniają ich podstawę.
Gramaturę podkładu dobiera się w zależności od ciężaru tortu lub ciasta, na lżejsze wypieki wystarczą podstawy o gramaturze 1050 gsm, wszystkie cięższe wyroby udźwigną podkłady o gramaturze 2000 gsm (3 mm grubości).
Wyświetlanie wszystkich wyników: 6
-
Podkład pod tort – Styrodurowy – Błękitny – 25cm [20mm]
88 w magazynie
-
Podkład pod tort – Styrodurowy – Różowy – 25cm [20mm]
87 w magazynie
-
Podkład pod tort – Styrodurowy – Złoty – 25cm [20mm]
14 w magazynie
-
Biały cienki podkład pod tort – ø25 cm
Chwilowo brak w magazynie.
Zamów powiadomienie -
Cienki złoty podkład pod tort – ø25 cm
Chwilowo brak w magazynie.
Zamów powiadomienie -
Podkład pod tort – Styrodurowy – Perłowy – 25cm [20mm]
Chwilowo brak w magazynie.
Zamów powiadomienie